Ahir va fer cinc anys de la mort de Johan Cruyff, tota la seva història i exemples es poden resumir al llegat de Johan Cruyff. Un llegat al món del futbol, al món de la vida i jo aprofitant una de les seves frases la passaré a una part del meu món: el màrqueting digital.

Si tu tens la pilota el rival no la té” Johan Cruyff, al nostre món tant de venda a l’engròs, com de venda al detall necessitem una pilota o pilotes molt importants: els nostres clients.

Volem tenir els nostres clients, volem que estiguin contents i satisfets amb la nostra atenció i tracte. Si tenim els nostres clients “no en tenen” els nostres competidors.

Podem fer-ho tan bé amb els nostres clients que la nostra fama, o el “boca a oïda”, ens porti més clients per “cuidar”.

_Fes la teva feina tan bé que tots vulguin mostrar-ho als seus amics_
La lleialtat ja no s’identifica amb la fidelització amb una marca, es genera amb les experiències que viuen els clients als diferents punts de contacte amb ella.

I com que podem tenir contacte amb els nostres clients, doncs amb una bona estratègia de comunicació. Johan Cruyff comunicava amb molta emotivitat i amb missatges clars. És una bona manera, potser fins i tot excel·lent.

Comunicar amb emotivitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Ver más

  • Responsable: Jesús Rodríguez Sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad