Quan vaig estudiar a aritmètica la unió de conjunts no entreveia el que passaria anys més tard, he descobert publicistes fent classes de màrqueting i d’una manera excel·lent. Publicitat i màrqueting s’uneixen en moltes matèries.

He descobert un tresor, es diu “Tapes de PublicitatIntroducció i fonaments . Escrit per EVA SANTANA LÓPEZ que s’autodefineix a LinkedIn com a Professora i Publicitària.

Un bon llibre en què veiem les relacions entre la publicitat i el màrqueting i la complementarietat que tenen tots dos termes i les dues disciplines.

La definició que ens ofereix el llibre de màrqueting m’ha descobert el diccionari terminològic TERMCAT una bona eina per definir amb paraules correctes qualsevol terme tècnic.

Definició de màrqueting: “Filosofia de gestió i direcció d’empreses, l’objectiu de la qual és oferir productes i determinar la distribució, el preu i la comunicació més adequats per promoure l’intercanvi entre l’empresa i els individus de manera satisfactòria per a les dues parts” .

Eva ens dóna un resum perfecte: “És la disciplina que engloba totes aquelles decisions que pren una empresa amb l’objectiu que el seu producte o servei es vengui i perquè el consumidor quedi satisfet i vulgui repetir. Aquestes decisions inclouen pensar quin producte es oferirà, on ho vendrem, que nom li posarem , quin serà el seu preu., quines accions durem a terme per comunicar que existeix”.

Una bona definició de màrqueting

Amb tots els seus pros i contres una bona classe pràctica, veure la pel·lícula “Steve Jobs” i la inspiradora música de Daniel Pemberton.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Ver más

  • Responsable: Jesús Rodríguez Sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad